Author Topic: Side and tail lights  (Read 318 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August 05, 2021, 02:06:42 AM on

Offline CaptainScarlet (OP)

  • Tiger Cub
  • Posts: 20
  • Activity Meter:
    0%
  • nOObie
  • LOCATION: Northern Ireland
  • Bike model currently owned: Tiger 955i, Speed Triple 750
So... My '07 Tiger's side and tail lights have stopped working when I turn on the ignition, but they DO work when the key's turned to the 'park' (steering lock) position.
Any ideas, Gents?
The Road is Life

August 05, 2021, 02:10:34 PMReply #1 on

Offline Lee337

  • Cheetah
  • Location: South Lincs
  • Posts: 660
  • Activity Meter:
    5.11%
  • Who says you can't?
    • My Triumphs & Me
  • LOCATION: Lincolnshire UK
  • Bike model currently owned: 2006 Tiger 955i, 1993 Triumph Trophy
I had an issue with the brake light, indicators and horn not working & it turned out to be a loose wire in the ignition.

Not sure if this is something similar.
No matter how smart you are you can never convince someone stupid that they are stupid.

August 05, 2021, 08:41:40 PMReply #2 on

Offline CaptainScarlet (OP)

  • Tiger Cub
  • Posts: 20
  • Activity Meter:
    0%
  • nOObie
  • LOCATION: Northern Ireland
  • Bike model currently owned: Tiger 955i, Speed Triple 750
I had an issue with the brake light, indicators and horn not working & it turned out to be a loose wire in the ignition.

Not sure if this is something similar.

Lee337, Yep, a loose wire or bad connection seems most likely. Don't like the idea of digging around in the ignition switch, though!
The Road is Life

September 12, 2021, 11:08:06 PMReply #3 on

Offline Bigfeesh

  • Felis Domesticus
  • Location: Geordieland
  • Posts: 88
  • Activity Meter:
    0%
  • Black Girly '05
  • LOCATION: UK
My ignition live came off the inside of my bike, engine only ran wi bars canted over! Easy fix wi some flux and solder, back on the road that afternoon.
Tiptop

 


SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal